Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana inverteix 300.000 euros en la millora de l'entorn de la plaça d'Espanya de Montesol

  


L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat recentment les obres de millora de l'enjardinament de la plaça d'Espanya, al barri de Montesol, que actuaran sobre una superfície total de 6.560 metres quadrats i en les quals ha invertit 291.287 euros.

L'objectiu és ordenar interiorment l'espai ja consolidat d'arbratge de pineda, conservant-lo i respectant el seu caràcter, millorar els trànsits per als vianants i l'accessibilitat pel jardí, ordenar i distribuir espais i ampliar els equipaments de mobiliari urbà, jocs infantils i biosaludables. 

No obstant això les actuacions, que finalitzaran el mes vinent de febrer, buscaran també millorar els accessos als propis habitatges que obrin al jardí i millorar l'enllumenat públic, així com l'evacuació en superfície per a evitar foradades en les pendent causades per les avingudes d'aigua de pluja. 

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que en aquesta legislatura el Consistori ha actuat en la plaça Daniel Ramón, ha remodelat l'espai Vicent Tarazona del Parc de la Pinada i ha creat tres nous espais verds en carrer Rosers, Les Neus i la Gran Avinguda.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon