Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Agenda Municipal per la Igualtat de Llíria 2023 marca línies vermelles en defensa de les dones

"Les dones no som territori de conquesta"

La publicació trasllada enguany missatges de prevenció enfront de la violència de gènere i l'assetjament sexual
L'Ajuntament de Llíria va presentar ahir matí l'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2023, que enguany té per lema "Els dones no som territori de conquesta". L'acte ha comptat amb la participació de l'alcalde Joanma Miguel, l'agent municipal d'Igualtat Sonia Soto, la dissenyadora de la publicació Lina Vila, i professionals expertes en aquestes matèries del Centre Dona Rural d'Iàtova.

L'agenda dedica les seues pàgines a dues accions recollides en l'I Pla d'Igualtat d'entre dones i homes, intern per al personal del Consistori i l'II Pla Municipal d'Igualtat. Ofereix material divulgatiu per a previndre situacions d'assetjament sexual o per raó de sexe en l'àmbit laboral, i també de sensibilització enfront de la violència de gènere.

"Amb això volem fomentar un espai de treball més segur perquè ningú puga sentir-se violentada o discriminada per actituds sexistes, i es garantisca el respecte a la dignitat de les persones", ha explicat el primer edil, Joanma Miguel.

De la mateixa manera, "pretén incrementar la conscienciació en la necessitat d'erradicar la violència de gènere per a construir una societat més igualitària", ha afegit.

L'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2023 es distribuirà entre el personal de l'Ajuntament de Llíria, les associacions de dones de la localitat, els centres educatius i altres organismes públics.

Agenda

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon