Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La XXI Edició d'Escrits a la Tardor de l'Eliana ja té als seus guanyadors i els lliura el 16 de desembre




El certamen, que se celebra el divendres 16, arrancarà amb la representació de 'Vicentet' a càrrec de Teatreliana

La XXI Edició del Certamen de Relats 'Escrits a la Tardor' Vila de l'Eliana celebrarà l'acte de lliurament dels seus premis divendres que ve, 16 de desembre, a les 19 hores en el Nou Espai del Centre Sociocultural.

El jurat ha seleccionat, entre prop de mig centenar de relats presentats al concurs, el títol 'Yamile y la rectitud', de Miguel Ángel González, de Madrid, en la categoria Primera de Castellà dotat amb 1.000 euros. En la Primera de Valencià 'Amsterdam', escrit per Carme Cardona, de Benaguasil, ha sigut el relat triomfador amb 1.200 euros. Finalment el premi en la subcategoria de Juvenil Local en valencià dotat en 200 euros ha sigut per al e l'elianer Jorge Ponce amb el seu títol 'Gregory, el salvador de planetes'. La resta de categories han quedat desertes.

El comité seleccionador ha valorat els criteris de tècnica literària i estil, creativitat i originalitat de l'obra, gramàtica, correcció de text i presentació. A més, com en edicions anteriors el consistori ha editat 250 exemplars per a la commemoració del certamen, que arrancarà amb la representació a càrrec de Teatreliana de la versió dramatitzada de l'obra que va resultar guanyadora de l'edició anterior en la categoria Juvenil Local: 'Vicentet' escrit per l'elianera Lola Cordero.

El certamen literari en narrativa curta en castellà i en valencià té com a objectiu fomentar, despertar i estimular la creació artística i literària, i impulsar l'hàbit de la lectura, i l'ús social de la llengua de la Comunitat Valenciana en tots els sectors. Com cada any les obres presentades al concurs, organitzat per les Regidories de Cultura, Educació i Política Lingüística, són inèdites, no premiades amb anterioritat i de temàtica lliure.

L'edil de Cultura, Eva Santafé, ha destacat l'alt nivell artístic i creatiu dels relats guanyadors i ha convidat a la ciutadania elianera a assistir a la cerimònia de lliurament de premis divendres que ve.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon