Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Sant Silvestre solidària de Loriguilla serà el 30 de desembre

L'Ajuntament de Loriguilla, dins de la seua programació nadalenca, ha inclòs la celebració de la tradicional Sant Silvestre que se celebrarà el divendres 30 a les 18 hores.

En aquesta ocasió, les àrees d'Esports i Serveis Socials del Consistori col·laboren en una recollida d'aliments solidària en benefici de les famílies més desfavorides de la població. Per tant, per a participar en la carrera i obtindre un dorsal és necessari entregar un quilo de menjar no perible. A més, totes les persones que córreguen en la Sant Silvestre participaran en una rifa que es realitzarà en acabar la carrera amb els números dels dorsals repartits.

El lliurament de menjar s'efectuarà el mateix dia 30 en la Plaça de l'Ajuntament, per la qual cosa es prega acudir mitja hora abans.

Des del Consistori s'anima a tota la ciutadania a participar, ja que és una carrera familiar, per a disfressar-se i córrer en família. Així, Loriguilla acomiadarà l'any amb esport, diversió i solidaritat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon