Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria és premiada amb el guardó 'Innovació'

El departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria ha sigut guardonat amb el premi Innovació, entregat per El Periódico d'Ací en la seua gala anual de premis Camp de Túria, celebrada a l'Eliana. Un esdeveniment que reconeix el treball de persones i entitats que treballen dia a dia per millorar la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va recollir el guardó de reconeixement al departament de promoció econòmica de la Mancomunitat per la posada en marxa de l'oficina d'innovació comarcal i el treball realitzat en aquest àmbit amb les empreses de la comarca.  Lola Celda va destacar el bon fer del departament com a element tractor d'innovació.

També van acompanyar a la presidenta el delegat d'innovació de la Mancomunitat Xavi Jorge i la directora del departament de promoció econòmica Chelo Herráez qui destaque la ferma aposta de la Mancomunitat Camp de Túria per a fer a la comarca Camp de Túria un Territori Innovador.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon