Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Jeju Prime Philharmonic Orchestra de Corea del Sur al Teatre de la Unió Musical de Llíria el 18 de desembre

La Jeju Prime Philharmonic Orchestra de Corea del Sud oferirà un concert a Llíria este pròxim diumenge 18 de desembre. L'actuació de la formació internacional tindrà lloc a les 19.00 hores en el teatre de la Unió Musical. L'entrada és lliure fins a completar aforament.

Segons ha explicat el regidor de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, “la realització d’este esdeveniment s'emmarca dins les col·laboracions i intercanvis que la localitat realitza amb la Xarxa de Ciutats Creatives de la Música de la UNESCO”.

La ciutat coreana de Jeju va ser designada, al 2007, el primer Patrimoni Natural de la Humanitat designat per la UNESCO, per la presència de diversos espais amb un valor natural excepcional que ha donat lloc a ser declarat Monument Natural, amb una gran Àrea de Protecció Natural de la muntanya Halla, les cavernes de lava de Geomunoreum i el con de cendra volcànica de Seongsan Ilchulbong, sent Reserva Natural Mundial de la UNESCO.

 Però Jeju també té una dilatada trajectòria musical que s'ha vist plasmada durant els últims anys amb la participació de professionals de Llíria que han dirigit diverses agrupacions locals.

 L'illa té una universitat nacional amb un departament reconegut per a la música i la seua pròpia Jeju National University Sypmphony Orchestra. La Prime Philharmonic Orchestra és una orquestra jove i dinàmica de l'illa sud-coreana de Jeju.

 Esta formació, fundada el 2014, compta amb músics altament dotats i motivats, que s'han graduat principalment en esta universitat i d'on han eixit diversos intèrprets i mestres.

 El director principal i artístic de la Jeju Prime Philharmonic Orchestra és Hur Dae-Sik. Ha estudiat flauta i direcció en la Universitat Nacional de Jeju i en la Universitat Kyung-Hee de Seül, i ha obtingut el seu doctorat en la Universitat del Nord de Texas als Estats Units.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon