Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat Valenciana publica la Llei de Canvi Climàtic i Transició Ecològica

La llei es publica quan la Consellera és Isaura Navarro, però, tota la seua tramitació i empenyiment es realitza en l'època de la destituïda Consellera Mireia Mollá.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) va publicar aquest divendres la Llei 6/2022, de 5 de desembre, de Canvi Climàtic i Transició Ecològica de la Comunitat Valenciana.

Segons destaca l'administració autonòmica, aquesta norma marca el camí valencià cap a un model socioeconòmic i ambiental més just i pretén combatre els reptes actuals i futurs provocats per l'emergència climàtica.

Per a això, articula el marc normatiu, els objectius i les accions per a descarbonizar l'economia valenciana i accelerar la transició energètica, la mobilitat sostenible, la reducció d'emissions contaminants i la fiscalitat verda.

"Ja tenim la llei que ens permet ser més justos davant la vulnerabilitat climàtica i amb un compromís dels valencians i valencianes per a les nostres generacions futures, basat en la protecció del territori, del model socioeconòmic que necessitem i per un desenvolupament més resilient", manifesta la consellera d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro.

Després de la publicació de la llei, la Generalitat ha convocat dimarts que ve 13 la comissió de coordinació de polítiques de canvi climàtic per a establir les línies de treball entre els departaments del govern valencià.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon