Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat Valenciana publica la Llei de Canvi Climàtic i Transició Ecològica

La llei es publica quan la Consellera és Isaura Navarro, però, tota la seua tramitació i empenyiment es realitza en l'època de la destituïda Consellera Mireia Mollá.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) va publicar aquest divendres la Llei 6/2022, de 5 de desembre, de Canvi Climàtic i Transició Ecològica de la Comunitat Valenciana.

Segons destaca l'administració autonòmica, aquesta norma marca el camí valencià cap a un model socioeconòmic i ambiental més just i pretén combatre els reptes actuals i futurs provocats per l'emergència climàtica.

Per a això, articula el marc normatiu, els objectius i les accions per a descarbonizar l'economia valenciana i accelerar la transició energètica, la mobilitat sostenible, la reducció d'emissions contaminants i la fiscalitat verda.

"Ja tenim la llei que ens permet ser més justos davant la vulnerabilitat climàtica i amb un compromís dels valencians i valencianes per a les nostres generacions futures, basat en la protecció del territori, del model socioeconòmic que necessitem i per un desenvolupament més resilient", manifesta la consellera d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro.

Després de la publicació de la llei, la Generalitat ha convocat dimarts que ve 13 la comissió de coordinació de polítiques de canvi climàtic per a establir les línies de treball entre els departaments del govern valencià.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon