Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat obre aquest dimarts el nou termini per sol·licitar el Bo Viatge

Peñíscola- arxiu

La Generalitat Valenciana obrirà dimarts, dia 20, el termini per a sol·licitar el Bo Viatge 2023, del qual es beneficiaran 160.000 persones.

Des de principi d'any el Bo Viatge 2022 ha mobilitzat més de 26,6 milions en el sector turístic de la Comunitat Valenciana fora de temporada alta, i els destins més demandats han sigut Benidorm, Calp, València, Finestrat i Peníscola, informa la Generalitat.

L'import mitjà de les reserves realitzades en el programa al llarg de 2022 s'ha situat en 513,7 euros i l'estada mitjana registrada ha sigut de 2,6 nits.

Des de gener fins ara s'han registrat 51.964 reserves, de les quals 2.484 són per a aquest nadal, en concentrar-se del 15 al 23 de desembre, data en què finalitza aquesta edició, segons ha indicat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

«Aquest programa constitueix una política d'estímul que volem consolidar, ja que ha permés reactivar la demanda dels valencians en el propi territori i enfortir la recuperació d'un sector que és clau en l'economia de la nostra societat», ha afegit.

El secretari autonòmic ha destacat així mateix que la iniciativa ha tingut «un gran impacte» des de la seua posada en marxa a l'octubre de 2020, tant per part del sector, amb més de 1.000 empreses adherides; com pels usuaris, ja que ja són més de 265.000 les valencianes i valencians que s'han beneficiat d'aquesta ajuda des de llavors.

Nova convocatòria fins al 30 de novembre

La pròxima edició del Programa Bono Viaje Comunitat Valenciana, corresponent a l'any 2023, començarà a les 10 hores del pròxim 20 de desembre i estarà vigent, de manera ininterrompuda, fins a les 10 hores del 30 de novembre del pròxim any.

L'entrada en vigor d'aquest nou programa deixa sense efecte la llista d'espera del programa anterior, referent al 2022.

En la pàgina web del Programa Bono Viaje Comunitat Valenciana 2023 (https://bonoviajecv23.gva.es) estarà disponible la informació sobre aquestes ajudes i s'habilitarà un accés a la seu electrònica per a la sol·licitud d'inscripció que comptarà, amb dos passos a seguir.

D'una banda, la sol·licitud de cita prèvia i per una altra, el tràmit d'inscripció en l'hora i dia indicats, que requerirà de certificat i signatura electrònica.

Fins al 60% del cost

La intensitat de l'ajuda serà del 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d'estada curta o llarga, però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament turístic, i fins a un màxim de 600 euros per ajuda concedida.

A més de l'allotjament, els beneficiaris del Bo Viatge 2023 podran afegir a la seua reserva altres serveis complementaris que també comptaran amb la bonificació, com a manutenció, tractaments de salut i benestar; activitats esportives; excursions i activitats d'animació, i aparcament.

Es podran beneficiar d'aquestes ajudes, les persones físiques que, sent majors d'edat, estiguen empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i s'inscriguen en el programa.

Així mateix, les persones beneficiàries hauran d'estar al corrent de les seues obligacions tributàries i davant la Seguretat Social.

Cal recordar que cada persona física únicament podrà ser beneficiària d'una ajuda dins del període de vigència del programa, i una vegada assignat el seu codi promocional del Bo Viatge, tindrà 10 hàbils per a formalitzar la seua reserva en qualsevol dels establiments turístics adherits a la iniciativa.

Els dos períodes per a viatjar seran d'una banda, del 16 de gener al 31 de maig de 2023 i, per un altre, del 18 de setembre al 22 de desembre de 2023


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon