Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Fundació Projecte Viure tindrà al Mercat Central de València una cistella solidària amb productes frescos dimecres 21

Els venedors faran arribar tots productes que es vagen afegint a la cistella al punt on s'organitzen els repartiments del Servei a domicili, que en el mateix dia es farà arribar a la seu d'aquesta Fundació

El Mercat Central de València convida als seus clients aquest dimecres, 21 de desembre, a omplir una cistella solidària amb productes frescos per a les famílies vulnerables acolliments a la Fundació Projecte Viure.

La Fundació Projecte Viure va nàixer a València en 1994 per a atendre famílies sense recursos i en risc d'exclusió social –-en l'actualitat, la meitat d'elles són monoparentals, constituïdes per una dona i un o diversos fills-- oferint-los tot el suport que necessiten fins que puguen sobreviure pels seus propis mitjans. Cada any atén a prop de setanta famílies.

Aquestes famílies arriben a Projecte Viure per molt diferents vies i en situacions molt diverses. Algunes de les dones han patit violència de gènere i, en gran part, són immigrants.

Cristina Cervera, directora gerent de Projecte Viure, ha explicat que aquestes dones i les seues famílies "viuen un drama interior al qual s'enfronten cada dia". "El nostre objectiu és ajudar-les al fet que recuperen la il·lusió i puguen tirar avant i siguen autònomes, proporcionant-los formació per a la inserció laboral, reforç escolar per als xiquets, atenció sanitària i també suport emocional i afectiu", ha afegit.

Els qui desitgen sumar-se a la iniciativa del Mercat Central només han de comprar, aquest dimecres, aliments frescos en qualsevol dels seus llocs seguint el procediment habitual de lliurament del Servei a domicili i indicant, com a destinatari, a Projecte Viure (Codigo SAD: client 568566).

Els venedors faran arribar tots productes que es vagen afegint a la cistella al punt on s'organitzen els repartiments del Servei a domicili, que en el mateix dia es farà arribar a la seu d'aquesta Fundació.

L'empresa ECOLOG, encarregada del Servei a domicili del Mercat Central, col·laborarà amb el repartiment gratuït i la Fundació Projecte Viure aportarà el treball del seu personal de repartiment amb la recollida i classificació de bosses.


La presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, Merche Puchades, ha animat als seus clients habituals a "participar en aquesta campanya solidària, la fi de la qual és contribuir al fet que les famílies ateses per Projecte Viure gaudisquen per Nadal d'un menjar molt especial, elaborada amb els millors productes del nostre rebost i la nostra horta, i portar l'alegria a les seues taules en aquestes dates tan especials", ha postil·lat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon