Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La ciutat de Llíria torna a disfrutar d'una intensa programació nadalenca: 'Un Nadal a tota marxa'


La ciutadania de Llíria podrà, per fi, disfrutar enguany d'una intensa programació d'activitats nadalenques després dels condicionants imposats per la pandèmia en els dos últims anys. L'agenda d'estos dies festius comptarà amb una oferta per a tots els públics i per a compartir, especialment, en família.

En esta ocasió, l'Ajuntament promou el programa d'actes organitzat per diferents regidories, sota el lema "Un Nadal a tota marxa". "Amb este missatge volem celebrar la fi de les restriccions i la tornada a la total normalitat de les nostres tradicions nadalenques. És, sens dubte, un bon moment per a retrobar-nos amb alegria i tornar a participar junts de tots aquells moments que no havíem pogut celebrar fins ara", ha manifestat l'alcalde Joanma Miguel.

Un clar exemple d'això és la cavalcada dels Reis Mags que tancarà, la vesprada del 5 de gener, els esdeveniments programats. Després de no celebrar-se al 2021 i oferir una versió estàtica enguany, al 2023 la desfilada tornarà a recórrer els carrers de la localitat per a la il·lusió dels més menuts.

Igualment, els grans protagonistes d'estes festes, els xiquets i xiquetes, podran participar d'una infinitat d'activitats al llarg d'estos dies. Tallers, cinema, contacontes, jocs o l'entrega de cartes al Pare Noel i els patges reals són algunes d'elles. A més, tindran dues grans cites: el musical "El libro de la selva", el 3 de gener, i Expo Jove, la vesprada del 4 gener, organitzada per la Federació del Comerç de Llíria amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Nadal musical 
La música no podia faltar a la Ciutat Creativa de la UNESCO. Per als melòmans, estes dates són també ideals per a visitar Llíria i assistir a algun dels concerts extraordinaris que ofereixen les seues societats musicals. La Banda Primitiva, la Unió Musical, l'Agrupació Musical Edetana "Vicente Giménez", l'Orquestra de Plectre "El Micalet" i la Banda UDP realitzen les seues tradicionals actuacions nadalenques, sense oblidar tampoc el Grup de Danses "El Tossal", que el segon dia de Nadal recorre el centre urbà amb balls i nadales tradicionals.

Un altre dels plats forts serà l'espectacle "Un Nadal de pel·lícula". L'orquestra "Llíria City Of Music", dirigida pe l'edetà Jaime Enguídanos i acompanyada per la cantant Krisha, interpretarà bandes sonores de pel·lícules el divendres 30 de desembre al teatre de la Unió Musical. I per al 27 de desembre, el teatre de la Primitiva acollirà el tribut a Luis Miguel "Contigo aprendí". Dins dels actes musicals, també cal destacar l'orquestra de la ciutat de Jeju, procedent de Corea del Sud, i l'actuació de "10 String Duo".

I per a les persones amants de l'esport, se celebrarà també la Carrera Sant Silvestre que torna el 29 de desembre a la programació nadalenca, i un Torneig Solidari i Inclusiu de Bàsquet 3x3 durant la jornada del 27.

En definitiva, "des de l'Ajuntament de Llíria i també les entitats locals, hem preparat una completa i variada agenda d'activitats per a estes festes, per a no quedar-se a casa i compartir tota la ciutadania tot el que ens ofereix la nostra ciutat, al mateix temps que els veïns i veïnes i persones que ens visiten podran disfrutar, com a atractiu complement, de la nostra oferta comercial i hostalera", ha assenyalat el regidor de Festes, Paco Gorrea.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon