Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornada divulgativa a Paterna posant en valor el paper de les persones amb discapacitat

El Gran Teatre Antonio Ferrandis va acullir ahir una jornada divulgativa organitzada per l'Ajuntament de Paterna i l'empresa municipal GESPA, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, que ha sigut l'encarregada de l'obertura de l'acte, ha explicat que "esdeveniments com aquesta jornada ens permeten destacar i posar en valor l'aportació de les persones amb discapacitat, presents en totes les esferes de la nostra societat, així com donar-los veu per a compartir les seues experiències i les seues reivindicacions".

A les 10.00 hores el psicòleg de la Unitat de Salut Mental de Paterna, Vicent Martí Sanjuan, ha oferit una xarrada sobre l'Evolució històrica de les cures a persones amb trastorn mental greu en la Comunitat Valenciana.

Seguidament s'ha dut a terme la presentació de AFEMPES, a càrrec del psicòleg Imanol Asensio Guardiola a les 11.00 hores. A més, a les 12.20 hores ha tingut lloc l'entrevista a Javier Martín, escriptor del llibre Bipolar i amb molta honra.

A la vesprada, l'Associació Esportiva Rehabilitadora i Social (ADERES) presentarà a les 17.30 hores un intercanvi d'experiències amb els xics del club de bàsquet que va inspirar la pel·lícula Campions, guanyadora d'un premi Goya. Després d'aquest col·loqui, a les 18.00 hores li arribarà el torn a les Històries de vida del Patronat Francisco Esteve.

Finalment, després de la clausura de l'acte, l'espectacle OBRIM, a càrrec de Sargantana Circ Inclusiu, posarà punt i final a aquesta jornada divulgativa sobre les persones amb discapacitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon