Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Garzón sobre els vocals del CGPJ que han criticat Sánchez: 'Són jutges fent política' i 'no es presenten a eleccions'

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha carregat contra els huit vocals conservadors del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) que han considerat "irresponsables" les declaracions del dijous del president del Govern, Pedro Sánchez, i ha assegurat que se senten "identificats" perquè són "jutges fent política".

En un missatge escrit en el seu perfil de Twitter, el titular de Consum s'ha referit a la declaració institucional que han signat huit vocals del CGPJ aquest dissabte en la qual critiquen les paraules que Sánchez va dir en la sessió de treball del Consell Europeu a Brussel·les, on va manifestar que "la dreta política i judicial han volgut atropellar la democràcia".

Per a Garzón, "aquests vocals s'han sentit al·ludits-identificats en allò de 'dreta política i judicial'" i per això han escrit un comunicat "polític" que, al seu judici, reforça "precisament aqueixa tesi: que són jutges fent política", ha escrit.

Els signants del document consideren "irresponsable fer aqueix tipus d'asseveracions, mancades de tot fonament i més encara quant que suposa transitar de la confrontació partidista a la deslegitimació de la institucions davant la ciutadania" i defensen que tant el Tribunal Constitucional com els Tribunals ordinaris de justícia "han contribuït decisivament a la consolidació de la democràcia, complint i fent complir la Constitució".

El text està signat pels vocalCarmen Llombart Pérez, José Antonio Ballestero Pascual, Francisco Gerardo Martínez Tristán, Juan Manuel Fernández Martínez, Juan Martínez Moya, José María Macías Castaño, Nuria Díaz Abad y María Ángeles Carmona Vergara.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon