Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 35 comerços de Vilamarxant en la campanya 'Compra i guanya en Vilamarxant'

La regidoria de Promoció Econòmica, amb el suport de la Direcció General de Comerç, Consum i Artesania, subvenciona esta iniciativa que busca promoure el comerç local durant les festes nadalenques que estan a punt de començar. 

L'àrea dirigida per Víctor Sanchis pretén "publicitar els comerços i animar a la compra en el comerç local, així com premiar la fidelitat dels seus clients i incentivar l'arribada de nous clients als comerços participants".

El regidor ha explicat que este any "hem atés la petició dels comerciants i hem ampliat el període de vigència de la campanya que va avançar el seu inici al divendres, 9 de desembre, una setmana més que l'any passat".

Finalment, Sanchis ha recalcat l'aposta de l'Ajuntament pel teixit comercial local: "Sempre recolzem el xicotet comerç, el de proximitat, bon tracte, quilòmetre zero, respectuós amb el medi ambient i que ajuda a cohesionar el teixit social del nostre municipi".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon