Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Expo-Elijove està oferint les seues activitats en el Poliesportiu de l'Eliana fins al dijous 29

    


El Poliesportiu de l'Eliana està acollint aquests dies Expo-Elijove. Una proposta de la regidoria de Joventut que ofereix, del dimarts 27 al dijous 29 de desembre, una àmplia varietat d'activitats d'oci gratuïtes i saludables per a aquests dies de vacances nadalenques.

S'espera que més de 300 participants passen aquests dies a gaudir de la zona gaming, circuit iwat, Mario Kart o scape room, del espai de begudes saludables, a més de biblio-còmic i jocs de taula, exhibicions, jocs de resolució d'enigmes o làser combat. Dins de la programació, les i els joves podran demostrar el seu nivell gaudint de tornejos o jugant a títols populars com el FIFA, Clash Royal, Multiversus, Fall Guys, Fortnite, Brawl Stars o Just Dance.

Els joves d'entre 12 i 30 anys interessats a participar encara podran fer-ho aquesta vesprada, de 16 a 20 hores, on a més s'oferirà un berenar i demà dijous de 10 a 14 hores, podran gaudir, a més, d'una exhibició canina de la Policia Local de Riba-roja de Túria.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon