Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de Castelló proposa a Silvia Peris com a candidata municipal en 2023

L'assemblea d'Esquerra Unida de Castelló ha proposat com a candidata municipal en les eleccions de 2023 a Silvia Peris, actual coordinadora del col•lectiu local i del Consell de Coordinació de la confluència.

L'òrgan d'EU Castelló va aprovar per unanimitat aquesta decisió en una reunió celebrada el dimecres. “Accepte el repte per a continuar ampliant l'espai d'esquerres a la ciutat i per a seguir impulsant les polítiques més valentes que garanteix l'esquerra transformadora. Apostant pel consens, la suma i el treball en equip”, ha destacat.

Silvia Peris dirigeix actualment la coordinació de de EU de Castelló i forma part del Consell Polític Nacional d'Esquerra Unida del País Valencià i del Consell Comarcal de la Plana Alta. En les últimes eleccions generals es va presentar com a número dos en la candidatura de Unides Podem.

Peris va formar part de manera activa en les negociacions per a conformar en 2019 la candidatura de la confluència d'esquerres, per a tancar l'acord de govern progressista de l'Ajuntament de Castelló, i participa per part de Podem-EUPV en la Comissió de Seguiment de l'Acord de Fadrell.

És treballadora del port de Castelló i és vocal per part de la Generalitat en el consell d'administració de l'Autoritat Portuària.

També compta amb trajectòria en l'activisme sindical i participa en moviments socials i ciutadans.

EU Castelló encara en aquests moments el procés d'elaboració de la seua llista municipal, que estarà integrada per representants dels col•lectius de Castelló ciutat i el Grau així com de persones independents.

  


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon