Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Enric Juan, nou director general de Transició Ecològica per donar 'un nou impuls'

   L'enginyer Enric Juan ha sigut nomenat nou director general de Transició Ecològica amb l'objectiu de "donar un nou impuls a la tramitació i instal·lació de panells fotovoltaics d'autoconsum energètic", destaquen fonts de l'administració autonòmica.

   D'aquesta manera, el ple del Consell d'aquest divendres ha donat llum verda a la designació per a aquesta ocupació del fins ara director general d'Infraestructures de Serveis Socials, que substitueix en l'organigrama del departament que dirigeix Isaura Navarro a Pedro Fresco.

   Enric Juan és llicenciat en Ciència i enginyeria dels Materials per la universitat Imperial College de Londres i a més compta amb el Màster en Democràcia, Drets Humans i Globalització.

   Compta amb coneixements sobre Política Climàtica i d'Energia Global i ha sigut cocoordinador del grup de treball de Clima i Energia de la Federation of Young European Greens.

   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon