Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En marxa el sorteig ‘Comprar et premia’ als comerços locals de l'Eliana



Fins al pròxim 22 de desembre la ciutadania pot participar per a aconseguir 10 premis de 150 euros i un de 500

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana, ha organitzat el sorteig promocional 'Comprar et premia' amb el propòsit d'incentivar les compres nadalenques al comerç local. El període per a participar estarà obert fins al pròxim 22 de desembre, moment en el qual es realitzarà el sorteig dels premis: un especial de 500 euros i deu premis de 150 euros en vals canviables.

La campanya està dirigida a la ciutadania que realitze compres o contracte un servei durant aquest període en algun comerç associat, per un import mínim de 10 euros. S'admetrà un mateix participant tantes vegades com compres realitze, sempre que complisca amb el recollit en les bases del sorteig.

Per a participar hauran d'emplenar les paperetes que els facilitarà l'establiment associat i que es depositaran en les urnes emplaçades a l'Ajuntament, El jardín de Chelo, Ferreteria Vicent, Offiprint, De libro en llibro i Tacones Moda.

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha celebrat la iniciativa i ha animat a elianers i visitants a realitzar les seues compres nadalenques a l'Eliana, gaudint de la millor qualitat, de la comoditat i de la proximitat per a impulsar i donar suport al comerç local i al teixit empresarial.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon