Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els autobusos municipals de Paterna seran gratuïts durant tot el 2023

Els autobusos municipals de Paterna seran gratuïts per als paterners i paterneres durant tot el 2023. Mitjançant l'adquisició de la targeta de Transport Municipal de Paterna (TMP), es podrà gaudir de viatges il·limitats durant els 365 dies del pròxim any.

Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, en una roda de premsa en la qual ha fet un repàs de les actuacions i infraestructures que s'executaran a curt termini, com la conversió en zona de vianants de la rotonda d'Asepeyo, bulevarización de la carretera Pla del Pou, construcció de la ronda sud que connectarà tot el nucli urbà des de Santa Rita fins a Campament o la renovació de tota la flota d'autobusos municipals per vehicles elèctrics i híbrids.

El primer edil, que ha estat acompanyat per la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, i per la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, ha destacat que "totes aquestes actuacions i obres, impulsades per l'Executiu Socialista, tenen com a objectiu enllaçar i unir tot el municipi, tots els nostres barris i àrees empresarials, per a fer de Paterna una ciutat més sostenible i millor connectada".

Entre les actuacions enumerades per Sagredo també figuren la construcció del segon baixador de Font del Pitxer, la incorporació de rutes ciclopeatonales en tots els ponts que connecten el terme municipal de Paterna amb el bypass, l'obertura del pont del Mas del Rosari o l'ampliació del tren TRAM fins a Parc Tecnològic.

"Amb la gratuïtat dels autobusos municipals de Paterna no sols volem fomentar l'ús de mitjans de transport sostenibles sinó crear l'hàbit en tota la ciutadania, sense importar si són estudiants o gent treballadora", ha agregat Sagredo.

Els títols per al servei gratuït municipal podran adquirir-se a la fi d'aquest mes de desembre i es vendran en els establiments on habitualment poden adquirir-se i recarregar-se la resta de bons TMP. El preu de la targeta serà de 4,60 euros i permetrà viatges il·limitats en les línies de Transport Urbà de Paterna, que connecta els diferents nuclis urbans del municipi, Paterna-Hospital La Fe i centre d'especialitats de Burjassot, així com Lloma Llarga-València.

Cada usuari o usuària haurà de mostrar el seu DNI obtindre el seu títol corresponent. Hi haurà tres tipus: jove fins a 30 anys, major a partir de 65 anys i la resta de les edats. Tots ells seran vàlids a partir de l'1 de gener.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon