Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Taller d´Ocupació 2022 de Loriguilla celebra el seu acte de cloenda


El Taller d'Ocupació de Loriguilla 2022 ha arribat hui a la seua fi amb un acte de clausura en el qual l'alumnat ha rebut els diplomes que els acrediten de les certificacions cursades: Dinamització d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil i Operacions administratives en la relació amb el client.

L'alcaldessa, Montse Cervera, i altres membres de l'equip de Govern, han sigut presents en l'acte juntament amb la directora del Taller, les professores i l'administrativa.

Durant tot enguany l'alumnat de l'especialitat d'Administració ha treballat en diferents departaments de l'ajuntament per a aprendre de primera mà les seues funcions i complementar la seua formació teòrica. Han estat en el Centre de Salut, el col·legi i la comissaria de la Policia Local.

Pel que respecta al grup de Dinamització, els alumnes han col·laborat amb l'Ajuntament en l'organització de diferents activitats i actes festius, com els tallers del 9 d'Octubre, Halloween o els de Nadal.

L'alcaldessa els ha desitjat a tots molta sort en el seu futur laboral i ha dit que espera que aquesta experiència els haja servit per a formar-se i també per a enriquir-se com a persones.

Tot l'alumnat s'ha mostrat molt agraït tant amb les seues professores com amb l'Ajuntament de Loriguilla, que els ha oferit aquesta gran oportunitat.

 

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon