Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Rei, Yolanda Díaz i Albares viatjaran a Cap d'Any al Brasil per assistir a la presa de possessió de Lula da Silva

  


El Rei Felip VI viatjarà aquest diumenge, 1 de gener, a la República Federativa del Brasil amb motiu de la cerimònia de traspàs del comandament presidencial al president electe del Brasil, Luiz Inácio Lula da Silva, acompanyat de la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz i del ministre d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares.

L'assistència del cap de l'Estat i els ministres a la presa de possessió del president Lula da Silva reafirma, segons ha traslladat Exteriors en un comunicat, la voluntat d'Espanya de continuar reforçant els "sòlids vincles" d'amistat que uneixen tots dos països i que "van acompanyats d'uns valors compartits que redunden en benefici dels ciutadans".

Díaz --que també va acudir a la investidura del president xilé, Gabriel Boric-- ja va assegurar en declaracions als mitjans que "serà un honor com sempre" representar al Govern i a Espanya en aquesta ocasió.

A més, després de reunir-se amb el seu homòleg uruguaià, Pablo Mieres, va defensar que els vincles d'Espanya amb Lationamérica "són transcendentals", per la qual cosa el Govern espanyol estarà "sempre" a favor dels països d'aquesta regió, amb els quals comparteix "història i reptes comuns", a més d'una "cultura i economia" que són "pròximes".

Precisament, l'oficina de transició del president electe brasiler, Luiz Inácio Lula da Silva, va informar que almenys 12 caps d'Estat, entre ells el rei d'Espanya, Felip VI, han confirmat la seua assistència per a la presa de possessió de Lula, entre els quals es troben també els presidents d'Alemanya, Angola, l'Argentina, Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Guinea Bissau, Portugal i Timor-Leste.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon