Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El pròxim diumenge 18 de desembre el Mercat Solidari de Nadal a Vilamarxant

El diumenge, 18 de desembre, la ciutadania de Vilamarxant podrà disfrutar, com cada Nadal, del Mercat Solidari en el qual participen diferents institucions i associacions del municipi.

En horari de 10 a 14 hores, les persones que ho desitgen podran visitar la Replaça per a col·laborar en este esdeveniment solidari en el qual es bolca la societat de Vilamarxant per a aconseguir fons per a ajudar a les persones que més el necessiten.

L'àrea dirigida per Elena Cortell organitza el Mercat Solidari amb la col·laboració de l'AMPA Ceip Horta Major, AMPA La Pea, AMPA San Francisco i Santo Domingo, Associació Ura Deva Yoga, Associació ELA, Associació de la Lluita contra el càncer de Vilamarxant, Asociac Associació Amamanta Vilamarxant, Associació ALCE, Associació Felina Vilamarxant i Mestresses de casa Tyrius Vilamarxant.

Elena Cortell, regidora de Serveis Socials, ha convidat a la ciutadania a col·laborar: “Cada any celebrem el Mercat Solidari per a intentar ajudar a les persones que més el necessiten de la nostra societat. És un orgull saber que comptem amb l'ajuda inestimable de deu associacions que ens ajuden a fer molt especial este esdeveniment gràcies a la solidaritat de tots”.

Crónica CT

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon