Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dijous es va presentar el I Pla de Joventut 2022-2026 de Sant Antoni de Benaixeve

El Pla destaca que la població jove ha de sentir-se acompanyada i escoltada

El dijous la Casa de la Joventut va acollir la presentació pública del I Pla de Joventut 2022-2026 de Sant Antoni de Benaixeve, un acte al qual van assistir veïns, associacions, col•lectius i representants del nostre municipi.

També hi van ser presents Jesús Martí -director general de l'IVAJ-, Lola Celda -presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria-, Enrique Santafosta -alcalde de Sant Antoni de Benaixeve- i Mª Elisa Plano -regidora d'Infància, Adolescència i Joventut-.

El Pla de Joventut va ser presentat per Tano Sánchez -tècnic coordinador de Joventut-, com una eina essencial per al disseny d'actuacions de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve que garantisca els drets de les persones joves i s'adeqüe a la política pública sobre joventut. 

En efecte, l'elaboració d'un Pla de Joventut és fruit de l'aposta de les institucions públiques -IVAJ i Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve- per acompanyar els i les joves, tindre'ls presents com a ciutadans que són i ajudar-los a afrontar els reptes que se'ls presenten en les diferents etapes de la seua vida. D'igual manera, el Pla parteix de les demandes de la població jove de la nostra localitat. 

Jesús Martí hi va destacar “la importància de desenvolupar aquest tipus de polítiques de Joventut, centrades en posar al seu abast professionals que els escolten i sàpien traslladar les seues necessitats a les administracions, per a ser materialitzades de manera efectiva”. “La joventut ha de sentir que és present i, sobretot, que té futur”, va remarcar.

Per part seua, Lola Celda va ressaltar que “és essencial donar a conéixer a la població jove tots els recursos públics dels quals disposa, a través del seu ajuntament o de la Mancomunitat mateixa, com que ara més que mai necessiten recursos, sobretot en allò referent a la seua gestió emocional”.

L'alcalde, Enrique Santafosta, hi va voler destacar la importància del diàleg i de la proximitat amb la joventut, a més de manifestar la seua “profunda satisfacció per tot el treball realitzat; unes polítiques de joventut que en els últims anys han fructificat profundament i que, gràcies a aquest pla, revertiran sens dubte en el desenvolupament de tota la nostra societat”. 

Mª Elisa Plano, per part seua, hi va assenyalar que “és la voluntat d'aquesta regidoria continuar amb el treball que estem desenvolupant des del 2015, per a consolidar polítiques centrades en el benestar, la formació, la participació activa, l'escolta i la completa inclusió de les persones joves en la societat del nostre municipi”. “Aquest Pla de Joventut és una aposta clara per les persones joves, i focalitza la mirada en ells i elles com a agents principals de canvi de la seua pròpia realitat” va concloure la regidora.

El document pot consultar-se en el Portal de Transparència de l’Ajuntament: https://sanantoniodebenageber.sedelectronica.es/transparency 

(Normativa > Altres disposicions > I Plan de JuventudPublicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon