Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Educació preveu oferir 1.597 places a través d'un concurs-oposició excepcional

   

   La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport preveu oferir 1.597 places a través d'un concurs-oposició excepcional amb proves no eliminatòries que s'iniciarien a partir del 26 de juny de 2023.

   Així figura en la documentació que l'administració educativa ha remès als sindicats docents per a tractar en la Taula sectorial. Es tracta de la proposta detallada per a convocar el concurs-oposició excepcional amb proves no eliminatòries dins del procediment extraordinari de consolidació de professorat interí per a contribuir a l'estabilització i consolidació de plantilles de professorat.

   Educació preveu l'oferta de 1.597 places en diferents cossos docents i té la previsió de publicar la convocatòria abans que acabe 2022 i d'iniciar les proves a partir del 26 de juny de 2023.

   La inscripció en aquest procediment per part de les persones aspirants podria obrir-se al febrer o març de 2023 mitjançant un orde que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

   Es proposa convocar 1.501 places per a un total de 46 especialitats del cos de professorat de Secundària; 68 per a 8 especialitats del cos de professorat especialista de FP; 6 per a l'especialitat de Valencià del cos de professorat d'EOI; 2 per a l'especialitat de Dansa Clàssica del cos de professorat de Música i Arts Escèniques, i 20 per a 4 especialitats del cos de catedràtics i catedràtiques de Música i Arts Escèniques. En tots els casos es reserva un 10% de les places per a les persones amb diversitat funcional.

CONCURS DE MÈRITS

   Des de la Conselleria recorden que l'altra via d'accés prevista en aquest procediment extraordinari de consolidació de professorat interí és la del concurs de mèrits que ja ha convocat la Conselleria d'Educació i en el qual s'oferixen un total de 7.555 places per a diferents cossos docents.

   Les persones interessades a participar en aquest concurs de mèrits poden presentar la seua sol·licitud fins al 21 de desembre de 2022.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon