Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputació confirma a Vilamarxant la inclusió del projecte de la ronda de la CV370 en els pressupostos de 2023

En primer lloc, García va confirmar que la redacció del projecte constructiu de la Ronda Nord de la CV370 està inclosa en els pressupostos de l'any 2023.

D'esta manera, després de molts esforços, en breu espai de temps es licitarà esta actuació, punt de partida per a aconseguir l'anhelada Ronda Nord de la CV370, de la carretera de Riba-roja del Túria, en la qual s'ha estat treballant en l'últim any. 

D'altra banda, el diputat també va assegurar als representants municipals que a principis de 2023 es licitarà el projecte de construcció del carril de ciclovianants que anirà des de Vilamarxant al Pont de Ferro paral·lelament a la CV370 i des del Pont de Ferro fins a Riba-roja per l'antic traçat de la via del tren.

Durant la cita, Xavier Jorge també ha aconseguit el compromís del diputat de Carreteres perquè en breu es milloren les baranes que asseguren els barrancs en el transcurs de la CV370 i l'actualització dels accessos a les urbanitzacions de Les Plantaes, Mas del Moro i Mulló de Crusà amb carrils d'acceleració i així millorar la seguretat i el trànsit.

Finalment, en relació a la carretera de Pedralba, que transcorre per l'interior del nucli urbà, es reasfaltarà, es sobreelevaran els passos de vianants i s'instal·larà il·luminació intel·ligent.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha assegurat que l'esforç realitzat durant els últims mesos està fent efecte: "Després d'esta reunió podem afirmar que l'esforç ha valgut la pena. Amb estos compromisos per part de la Diputació aconseguirem els principals objectius d'infraestructures que em vaig marcar quan vaig arribar a l'alcaldia. Tindrem les dos rondes de Vilamarxant".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon