Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Des del 9 de gener l'alumnat de batxillerat de Gàtova, Marines i Olocau tindrà el transport gratuït

Després d'un treball conjunt entre les famílies, institut i els ajuntaments l'alumnat de batxillerat de Gàtova, Marines i Olocau tindrà transport gratuït a partir del pròxim 9 de gener.

Aquesta mesura ha sigut sol•licitada tant per les famílies, com pels ajuntaments i per l'Institut de Camp de Túria de Llíria davant els problemes de transport de l'alumnat de batxillerat i davant la falta de transport públic que dificultava l'accés al centre educatiu públic. 

Així, a la volta de les classes el mes vinent de gener, les famílies tindran la tranquil•litat que els seus fills i filles podran accedir al centre educatiu en transport públic, la qual cosa facilitarà la conciliació familiar i laboral de les famílies.

La Conselleria d'Educació ha concedit l'ampliació de places en els autobusos i el desdoble en la ruta a Gàtova també ha permès que l'alumnat de 1r i 2n de l'ESO puguen tornar als seus domicilis a partir de les 14.00 hores i no a les 15.00 hores com estava establit. 

“Estem davant una bona bona notícia que tots arrepleguem amb alegria. A més, a partir del curs 2023-2024 l'alumnat de Batxillerat tindrà transport gratuït per llei, gràcies a l'aposta de la Generalitat Valenciana en el món rural”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

reunió de novembre per a demanar la gratuïtatPublicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon