Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Des del 9 de gener l'alumnat de batxillerat de Gàtova, Marines i Olocau tindrà el transport gratuït

Després d'un treball conjunt entre les famílies, institut i els ajuntaments l'alumnat de batxillerat de Gàtova, Marines i Olocau tindrà transport gratuït a partir del pròxim 9 de gener.

Aquesta mesura ha sigut sol•licitada tant per les famílies, com pels ajuntaments i per l'Institut de Camp de Túria de Llíria davant els problemes de transport de l'alumnat de batxillerat i davant la falta de transport públic que dificultava l'accés al centre educatiu públic. 

Així, a la volta de les classes el mes vinent de gener, les famílies tindran la tranquil•litat que els seus fills i filles podran accedir al centre educatiu en transport públic, la qual cosa facilitarà la conciliació familiar i laboral de les famílies.

La Conselleria d'Educació ha concedit l'ampliació de places en els autobusos i el desdoble en la ruta a Gàtova també ha permès que l'alumnat de 1r i 2n de l'ESO puguen tornar als seus domicilis a partir de les 14.00 hores i no a les 15.00 hores com estava establit. 

“Estem davant una bona bona notícia que tots arrepleguem amb alegria. A més, a partir del curs 2023-2024 l'alumnat de Batxillerat tindrà transport gratuït per llei, gràcies a l'aposta de la Generalitat Valenciana en el món rural”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

reunió de novembre per a demanar la gratuïtat



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon