Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Compromís parodia les 'innocentades de la dreta' amb una campanya inspirada en una pel·lícula distópica de Netflix


Compromís ha aprofitat el Dia dels Innocents per a llançar un vídeo que emula una pel·lícula de Netflix sobre "el món on creu viure la dreta" valenciana i parodiar el que consideren "innocentades de la dreta" amb els representants de la formació com a actors.

Amb el vídeo busquen denunciar "la manipulació que des de la dreta es perpetra diàriament per a tractar d'enganyar la ciutadania i ridiculitza la distopia catastrofista en la qual creuen que viuen", han indicat en un comunicat.

L'alcalde de València, Joan Ribó; la vicepresidenta, Aitana Mas; el diputat en el Congrés, Joan Baldoví; les conselleres Raquel Tamarit i Isaura Navarro; la síndica a Les Corts, Papi Robles; el portaveu adjunt Juan Ponce; el regidor a València Giussepe Grezzi i els portaveus i membres de l'executiva Àgueda Micó i Alberto Ibáñez, són els protagonistes d'una "realitat paral·lela on les pitjors prediccions apocalíptiques de la dreta s'han complit".

Així, amb una sèrie de "escenes surrealistes de la vida quotidiana, el vídeo posa de manifest com d'absurd és el món que la dreta vol fer creure que existeix per culpa dels governs de canvi en els quals Compromís participa des del 2015".

La taxa turística que ens deixa sense turistes, l'educació en la diversitat que condiciona l'orientació sexual dels més joves, la mobilitat sostenible com a caos circulatori, els motius pels quals tots i cadascun dels casos judicials en què s'ha volgut implicar algun càrrec de Compromís acaben en no res, la imposició del valencià o la plaga d'ocupacions d'habitatges es barregen en aquest món irreal en què alguns volen fer creure que vivim.

"Mentre els altres t'expliquen pel·lícules que no et passaran mai, nosaltres seguim treballant per a millorar el teu dia a dia. No caigues en les innocentades de la dreta", conclou el video que Compromís ha llançat a través de les seues xarxes socials.





Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon