Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cerca de 400 personas van participar en el Festival de Coros 'Cantem al Nadal' 2022 de Llíria

El teatre de la Banda Primitiva va acollir este esdeveniment que tornava a la programació 


El teatre de la Banda Primitiva ha acollit este matí la 18a edició del Festival de Cors "Cantem al Nadal". Després de dos anys, este esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Cultura, ha tornat a l'agenda de Llíria per a marcar el preludi de la programació nadalenca a la localitat.

Prop de 400 persones han actuat en esta trobada musical que ha comptat amb la participació de les corals dels col·legis del municipi Sant Vicent Ferrer, Santa Ana, Unió Musical, Francisco Llopis, Cor l'Alegria del Sant Miquel, a més del Centre Ocupacional "El Prat" i el Batukaranga de l'Associació Pentagrama.

Els cors han interpretat un variat repertori de cançons nadalenques de tot el món. Com és tradicional, el Festival "Cantem al Nadal" ha conclòs amb el cant conjunt de la nadala tradicional de Llíria "Nyo Maria".

L'alumnat i professorat ha rebut un detall recordatori per la seua participació en este esdeveniment que ha sigut elaborat per les persones usuàries del Centre Ocupacional "El Prat".



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon