Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bioparc acull la 21a Desfilada de Gossos Abandonats: 'Els faltaran minuts al dia per a tots els mims'

Centenars de persones han assistit aquest diumenge en la plaça exterior de Bioparc València a la 21a Desfilada de Gossos Abandonats, organitzat per la protectora AJUDA A PUJAR (Adopta Un Gos Abandonat) i la Fundació BIOPARC per a conscienciar sobre la tinença responsable de mascotes.

En aquest sentit, aquesta desfilada pretén actuar com un crit d'atenció en les setmanes prèvies al Nadal per a advertir que "no es poden regalar animals com si foren joguets o coses", al mateix temps que busca potenciar l'adopció de gossos com "la millor opció per a aquelles persones que han decidit compartir la seua vida amb aquests fidels companys".

El presentador de La 8 Mediterrani, Quique Peña, ha sigut el mestre de cerimònies d'aquest esdeveniment solidari i ha anat contant les històries dels 28 gossos que, un a un, desfilaven per la passarel·la, ha indicat l'entitat organitzadora en un comunicat.

Fins i tot s'han pogut narrar "en directe" alguns dels finals feliços com el de Zoe, una podenca de 10 mesos, dolç, delicada i afectuosa: "Ha sigut un enamorament sobtat i li faltaran minuts al dia per a totes les manyagues i afectes que li estan esperant", ha assegurat la seua nova família.

També estan llestos per a passar el Nadal i tota la seua vida en una vertadera llar Potes, que ni tan sols ha desfilat perquè ja està adoptat; Whisky, l'encantador protagonista del cartell d'aquesta edició; la delicada Ada que va estar sobrevivint en un edifici en ruïnes fins que va ser rescatada, o Blue, un mestís de PPP que va patir una terrible amputació de les orelles i que és alegre, afectuós i obedient.

De la mateixa manera, altres gossos han trobat una nova família. Aquests són els casos de White, un podenco que estava tan prim i exhaust quan ho van trobar que quasi no podia caminar i ara ja recuperat mostra el seu caràcter sociable i educat; Bonica, una cachorrita tímida i insegura; la tendra i confiada Lluna de 19 mesos, o Perla, una preciosa mestissa de PPP que era la xiqueta acaronada de la casa fins que es van cansar d'ella i la van llançar al carrer.

Una de les històries més entranyables l'han protagonitzada dos "invisibles", una parella de gossos extraordinaris que porten molts anys vivint en la protectora AJUDA A PUJAR: Pupo, que està a punt de complir set anys i és simpàtic i dòcil; i Scott, un mestís de Sharpei d'11 anys --els mateixos que porta en la protectora-- simpàtic i juganer que ara podrà fer realitat el seu somni, perquè adora estar en companyia.

NADAL EN BIOPARC

La Desfilada de Gossos Abandonats suposa l'inici del Nadal en BIOPARC, una festa en la qual el parc ha preparat accions "en gran" per al públic infantil. Fins al 8 de gener les famílies podran triar entre l'entrada d'1 dia o la passada B! per a tot un any.

En tots dos casos, el preu és d'un euro. Com sempre BIOPARC és oci "amb causa" i cada euro es destina a la conservació de la naturalesa a través de la Fundació BIOPARC.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon