Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil acull el projecte YOU&EU per apropar la Unió Europea als joves

YOU&EU fomenta els valors comuns, el compromís cívic i la participació de la joventut.

Es tracta de la segona trobada d'aquest projecte europeu que tracta de revitalitzar la relació de la joventut amb la Unió Europea i promoure la participació activa dels joves en la vida democràtica de la UE.

La trobada ha reunit joves i professionals de Benaguasil, Bèlgica i Alemanya.

L'Ajuntament de Benaguasil ha sigut l'amfitrió durant aquest cap de setmana de la segona fase del projecte europeu YOU&EU, que té com a objectiu acostar la Unió Europea a la joventut a través de les oportunitats de formació, mobilitat, ocupabilitat i participació que aquesta els ofereix des de l'intercanvi d'experiències i punts de vista.

La jornada ha sigut inaugurada per l'alcalde, Ximo Segarra, que ha remarcat la importància d'aquesta mena de projectes per a fomentar la participació dels joves en la vida democràtica i proporcionar-los els mitjans i la manera de convertir-se en actors de la seua pròpia vida i del seu món.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Projectes Europeus, dirigida per Stephane Soriano, és una de les entitats que integren aquesta iniciativa finançada pel Programa Erasmus+ en la qual també participen Frankfurt i Brussel·les.

Durant aquesta trobada el grup de joves, juntament amb tècnics i experts de Finnova han participat en diferents taules redones sobre oportunitats a la UE, sostenibilitat i comunicació.

Els joves també han tingut l'oportunitat de participar en la iniciativa municipal "Benaguasil Creix," emmarcada en aquest projecte, així com de conéixer Benaguasil mitjançant una visita guiada.

Stephane Soriano ha valorat positivament aquestes jornades que posen en valor el civisme, les institucions europees i les oportunitats que ofereix la Unió Europea a la joventut, i que han servit per a construir ponts entre organismes i per a treballar, al costat de Finnova, en l'elaboració de projectes que uniran diversos municipis i ciutats entre les quals estarà Benaguasil. "La de Benaguasil ha sigut una reunió de treball de dos dies molt productiva de la qual tots els participants han eixit molt satisfets amb els resultats reeixits fins al moment", ha assenyalat el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon