Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Vilamarxant s'han començat les obres del carrer de Puçol

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, el regidor de l'àrea, Gabriel Castellano, i l'arquitecte local, Antonio Mulet, s'han reunit per a supervisar la zona del carrer Puçol abans de començar les obres en les pròximes setmanes. 

El projecte, per al qual s'ha adjudicat una empresa constructora, té com a objectiu dotar al solar d'un ús de parc urbà destinat a zona verda, creant espais de relació i estar.

Entre les accions del nou parc del carrer Puçol està la correcció del desnivell existent en el solar a través de plataformes a nivell que permetran disposar de nous espais de sociabilització, com un parc infantil, la col·locació de gespa d'herba natural i la instal·lació de fanals, bancs de plàstic reciclat i papereres. 

El regidor d'Obres i Serveis, Gabriel Castellano, ha destacat la importància de la realització d'aquest nou projecte en la recta final de l'any: "Continuem treballant per a millorar totes les infraestructures i àrees verdes de Vilamarxant. Fa unes setmanes vam començar el condicionament dels parcs de la zona Consum d'aquest mateix barri i el carrer Sant Miquel del barri Xest", ha explicat Castellà.

A més, aquesta actuació se suma a la del carrer Trinquet, la qual estan dotant de nous serveis i millors condicions: "D'esta manera, treballem per la demanda dels veïns en aquestes zones més allunyades del centre de Vilamarxant amb la idea d'actuar en totes elles, incloses les urbanitzacions", ha finalitzat l'alcalde, Xavier Jorge.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon