Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A València una conferència el dimarts 13, Dia Internacional del Laïcisme

Dimarts que ve 13 de desembre a les 19.30 tindrà lloc una conferència amb motiu del Dia Internacional del Laïcisme i la Llibertat de Consciència en la Sala d'actes del Museu de la Ciutat de València, situat en el Palau Marqués de Camp (Plaza de l'Arquebisbe 3, València).

L'acte comptarà amb el següent programa:

Cati Espinosa, presidenta de R.L. Palmira Luz – València: Presentació de l'acte. Compromís de la maçoneria liberal i adogmática amb el Laïcisme.

Raquel Ortiz, coordinadora de València Laica (Europa Laica): Llibertat de consciència. Realitat o desig?

Miguel Herández, membre de AVALL: Per què l'absència del Laïcisme afecta a la nostra vida?

Luis Plà, president del Gran Capítol General d'Espanya – Ritu Francés: Persecució de la maçoneria a Espanya i els seus breus períodes de llibertat des del Segle XVIII fins a la seua legalització en 1979.

Organitzen: Associació Cultural Palmira Luz i Gran Lògia Simbòlica Espanyola.

Col·laboren en l'organització de l'acte: Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals del Ajuntament de València, Cultural València, Gran Capítol General d'Espanya – Ritu Francés i València Laica (Europa Laica)

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon