Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

24 empreses de la comarca formen el primer Club de Producte de Camp de Túria


De la mà de la Mancomunitat Camp de Túria que ha  lliurat aquest matí els distintius que identifiquen a les primeres 24 empreses de la comarca que han constituït el Club de Producte. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins del Pla de Dinamització i Governança Turística que desenvolupa aquest 2022 la seua segona anualitat gràcies al conveni de col·laboració entre l'ens supramunicipal, Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València.

En concret, les empreses adherides oferiran a visitants, veïns i veïnes 32 experiències, 15 d'elles de manera combinada i les 17 restants de manera individual. L'objectiu és el d'oferir experiències que posen en valor el patrimoni, la cultura i la riquesa gastronòmica que es troba en els municipis de la comarca.

Així, es descobriran els racons i els encants de Camp de Túria a través de 4 allotjaments, 7 restaurants i bars, 1 espai visitable i 12 empreses d'activitats, guies i agències. Això és només el principi del que cada any s'anirà ampliant i sumant més establiments.

"Treballem conjuntament gràcies a l'esforç dels propis ajuntaments, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana per posar a Camp de Túria en el mapa turístic", ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.

Les empreses participants en el Club de Producte disposen des d'avui mateix d'un distintiu de marca identificativa que podran col·locar en els seus aparadors. Una manera de donar a conèixer la marca Camp de Túria, Desperta Sensacions i el Club de Producte.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon