Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Xavi: 'El llegat que deixa Piqué va més enllà del futbol'


L'entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, es va mostrar emocionat aquest dissabte amb el comiat de Gerard Piqué i va apel·lar a la seua "personalitat" i "lideratge" per a acomiadar-se d'un jugador el llegat del qual "va més enllà del futbol", encara que va lamentar crític les xiulades que parteix de la seua afició va llançar contra el central en partits anteriors.

"El llegat que deixa Piqué va més enllà del futbol, és la seua personalitat, la seua manera de competir, la seua grandesa. Deixa un lideratge molt important i així li ho he dit a la plantilla. És una nit molt important per a Piqué, se l'emportarà a la tomba i li ho ha guanyat. Estic molt content per ell perquè ha jugat molt bé i també per l'equip, tres punts i una sensació boníssima", va assenyalar en roda de premsa després del 2-0 a l'Almeria.

En aquest sentit, el tècnic va voler recordar les xiulades que parteix de la seua afició va llançar contra Piqué en partits anteriors i va demanar "recapacitar". "Hui és tot bonic, el partit, el rendiment dels jugadors. Estic molt content amb l'equip i també per l'homenatge a Gerard. Però cal recapacitar moltes vegades quan xiulem als futbolistes. Al final això no suma, la qual cosa suma és això de hui, moltes vegades no mirem amb perspectiva, Piqué és culer de bressol i es mereix aquest adeu però hem de recapacitar", va resoldre.

A més, el de Terrassa va voler deixar clar que respecta la seua decisió, al mateix temps que va assenyalar que "li l'ha guanyada". "La decisió és seua, ell és qui ha decidit posar fi a la seua carrera esportiva i potser quan més participava, és la seua decisió. Són sensacions, no és fàcil decidir quan perquè a mi també m'ha passat. Mai saps quan és el moment però són decisions, ell l'ha presa i l'hem de respectar, li l'ha guanyada", va indicar.

"Li he donat un missatge a nivell personal, li he dit el que sentia perquè així el missatge és més natural i m'ha eixit tot el que pense. Em sembla una persona especial i diferent dels altres però que ens deixa un llegat molt important, de lideratge, de valentia, de personalitat i de jugar sense complexos i això és el que requereix l'escut", va asseverar.

Finalment, sobre el futur sense Gerard Piqué, l'entrenador culer es va mostrar confiat en la seua actual plantilla i espera que la seua marxa "no es note futbolísticament". "Sense ànim de comparar tenim quatre centrals molt bons, els que queden són garantia i tenen tota la meua confiança, esperem que no es note futbolísticament la seua marxa, dins del vestuari es notarà", va considerar.

"Et venen records quan veus imatges, estem parlant de la millor època del club i Gerard ha format part d'ella i em dona nostàlgia. Però cal pensar en el present i tornar a repetir aqueixa història. En això estem perquè les alegries tornen als culers i prova d'això és el rendiment de hui", va concloure.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon