Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant trasllada a la Generalitat la necessitat d'elaborar un projecte per a la futura residència

Durant la cita, els edils li han traslladat a la Generalitat Valenciana la importància que el municipi tinga esta infraestructura per a donar resposta a les necessitats de les persones majors de Vilamarxant. En este sentit, han représ unes converses que ja es van iniciar l'any passat quan el consistori els va presentar una primera maqueta del projecte.

Respecte a la ubicació de la residència, Troyano i Cortell han assenyalat que l'ajuntament disposa d'una parcel·la de grans dimensions que podria acollir este edifici. No obstant això, estos terrenys haurien de modificar el seu ús, d'Educatiu-Cultural a Assistencial, una qüestióy que els regidors tractaran amb la Direcció General d'Infraestructures Educatives. Així com la necessitat de tramitar una declaració ambiental simplificada.

Així mateix, tant l'ens local com autonòmic han coincidit que des del consistori poden començar amb els tràmits per a realitzar l'avantprojecte d'estes instal·lacions, amb la intenció d'anar avançant en estos treballs, a l'espera que la Generalitat Valenciana poguera dotar de fons econòmics la futura residència.

Entre les possibles vies de finançament que s'han plantejat, a més de les dotacions pressupostàries autonòmiques, es troben els fons europeus o el Pla Convivint, dependent de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. 

"Per a nosaltres és molt important que el projecte que farem per a estes instal·lacions que són imprescindibles vaja aparellat d'un compromís ferm de la Generalitat Valenciana que hi haurà recursos econòmics per a dur-lo a terme", ha manifestat el regidor d'Urbanisme i Hisenda, Héctor Troyano.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon