Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant rep el premi Festes Inclusives i No Sexistes atorgat pel Institut de les Dones

El premi condecora les actuacions que el consistori ha posat en marxa per a fer les seues festes municipals més inclusives i lliures de sexisme. Això inclou, entre altres accions, la instal·lació de punts violetes per a l'atenció i informació en matèria de prevenció de violència masclista, així com la sensibilització en els diferents espais públics.

"Per a l'ajuntament de Vilamarxant és un plaer rebre este reconeixement que posa en valor les actuacions que fem des de les institucions municipals, i tot el conjunt de la societat valenciana, per a aconseguir unes festes més inclusives i lliures de sexisme", ha expressat la regidora d'Igualtat, Elena Cortell, qui ha recollit la condecoració. 

"No podem oblidar que encara queda molt per fer, per això, això és un impuls per a continuar treballant per a fer de Vilamarxant un municipi més compromés amb la igualtat. Perquè fer de l'espai públic un lloc més amable, és un treball de totes les persones, i els ajuntaments som els primers que hem de donar exemple i implicar-nos", ha insistit la regidora.

Cal recordar que la convocatòria, que és d'àmbit autonòmic, guardona als millors projectes de tota la Comunitat Valenciana i contemplava com a requisit comptar amb un Pla d'Igualtat en vigor. En este cas, el consistori ha rebut el premi en la categoria de municipis d'entre 10.000 i 20.000 habitants i ha inclòs una dotació econòmica.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon