Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant realitza actuacions de millora en l'entorn i a l'interior de l’Espai Museogràfic La Cisterna

#vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant ja ha començat les actuacions en l'entorn i a l'interior de l’Espai Museogràfic La Cisterna per a millorar l'experiència dels visitants al recinte municipal.
L'àrea de Cultura dirigida per Miguel Navarro està duent a terme estos treballs perquè la ciutadania i els visitants disfruten d'una experiència plena quan passen per l'edifici per a visitar una exposició, participar en una activitat o disfrutar dels esdeveniments que es realitzen.

Entre les millores, s'està treballant en l'accessibilitat a l'espai, també en la instal·lació de la il·luminació de l'interior i instal·lant aire condicionat en el rebedor de l'edifici.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon