Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant realitza actuacions de millora en l'entorn i a l'interior de l’Espai Museogràfic La Cisterna

#vilamarxant

L'Ajuntament de Vilamarxant ja ha començat les actuacions en l'entorn i a l'interior de l’Espai Museogràfic La Cisterna per a millorar l'experiència dels visitants al recinte municipal.
L'àrea de Cultura dirigida per Miguel Navarro està duent a terme estos treballs perquè la ciutadania i els visitants disfruten d'una experiència plena quan passen per l'edifici per a visitar una exposició, participar en una activitat o disfrutar dels esdeveniments que es realitzen.

Entre les millores, s'està treballant en l'accessibilitat a l'espai, també en la instal·lació de la il·luminació de l'interior i instal·lant aire condicionat en el rebedor de l'edifici.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon