Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant posa en marxa l’aula d'innovació audiovisual

Gràcies a la subvenció de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital en el seu programa Territoris Innovadors, l'àrea dirigida per Víctor Sanchis ha iniciat este ambiciós projecte que habilitarà als veïns de Vilamarxant per a exercir una de les professions més demandades en l'actualitat.

La formació, eminentment pràctica, gratuïta i molt accessible, aposta de nou per dotar d'habilitats innovadores a la ciutadania. El Centre d'Emprenedoria i Innovació del Túria, situat a Vilamarxant, serà la seu de l'aula, que comptarà amb els millors especialistes i formadors.

A l'aula d'innovació audiovisual, a més de formar a les persones inscrites, també s'impartiran tallers específics per als comerciants i professionals del sector perquè puguen continuar desenvolupant la seua activitat adaptant-se als temps actuals.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha recalcat que l'aula d'innovació audiovisual, així com la formació en robòtica i els tallers d'ocupació en administració i producció web, pretenen "ajudar a millorar les capacitats professionals dels veïns de Vilamarxant com a via per a millorar l'ocupabilitat, renda i qualitat de vida".

"Tot l'esforç humà i econòmic que realitza el poble de Vilamarxant retorna i retornarà en prosperitat i futur per a tots", ha finalitzat el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon