Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant posa en marxa l’aula d'innovació audiovisual

Gràcies a la subvenció de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital en el seu programa Territoris Innovadors, l'àrea dirigida per Víctor Sanchis ha iniciat este ambiciós projecte que habilitarà als veïns de Vilamarxant per a exercir una de les professions més demandades en l'actualitat.

La formació, eminentment pràctica, gratuïta i molt accessible, aposta de nou per dotar d'habilitats innovadores a la ciutadania. El Centre d'Emprenedoria i Innovació del Túria, situat a Vilamarxant, serà la seu de l'aula, que comptarà amb els millors especialistes i formadors.

A l'aula d'innovació audiovisual, a més de formar a les persones inscrites, també s'impartiran tallers específics per als comerciants i professionals del sector perquè puguen continuar desenvolupant la seua activitat adaptant-se als temps actuals.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha recalcat que l'aula d'innovació audiovisual, així com la formació en robòtica i els tallers d'ocupació en administració i producció web, pretenen "ajudar a millorar les capacitats professionals dels veïns de Vilamarxant com a via per a millorar l'ocupabilitat, renda i qualitat de vida".

"Tot l'esforç humà i econòmic que realitza el poble de Vilamarxant retorna i retornarà en prosperitat i futur per a tots", ha finalitzat el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon