Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant participa en el Túria Innovation Transfer Day celebrat ahir

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, i el regidor de Promoció Econòmica, Víctor Sanchis, han estat presents en esta jornada on també han participat María José Juan, gerent de la Fundació Laboral de la Construcció, Andrés García, vicepresident executiu de l'Agència Valenciana de la Innovació, Lola Celda, presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, i Marián Campello, secretària autonòmica d'innovació i transformació digital de la Comunitat Valenciana.

El primer edil de Vilamarxant, que ha explicat l'aplicació de la innovació en el municipi, ha sigut també el responsable de presentar la xarrada motivacional titulada "Lideratge sostenible en l'era de la digitalització"

Xavier Jorge, que també exerceix com a vicepresident de la Mancomunitat i delegat d'innovació, ha destacat que esta jornada ha sigut "una oportunitat perfecta per a compartir, generar sinergies i reforçar la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat com els eixos transversals del nostre treball i esforç per a continuar fent comarca".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon