Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant llança cursos de formació per a aprendre robòtica, programació i disseny 3D

El Centre d'Innovació i Emprenedoria del Túria, situat a Vilamarxant, serà el lloc en el qual s'impartisquen els cursos, ja que compta amb la millor aula de robòtica i disseny 3D de la comarca gràcies a la subvenció de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

De fet, l'àrea que dirigeix Víctor Sanchis ha adquirit els millors kits de robòtica, equips informàtics, impressora 3D i material per a muntatges robòtics perquè la població puga gaudir, aprendre o millorar les seues habilitats en estes tecnologies.

A partir del mes de desembre s'impartiran classes grupals, tallers i cursos intensius gratuïts per a totes les persones que s'inscriguen en estes formacions oferides per l'Ajuntament.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat que la intenció és "ajudar als joves de Vilamarxant a decantar-se pels estudis, formació professional o titulacions universitàries enfocades a la robòtica, automatització o programes de capacitats professionals molt valorades actualment i en el futur".

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat que és "un orgull" per al municipi "formar part d'estes iniciatives innovadores que han costat molta faena i esforç aconseguir per als nostres ciutadans". "El nostre objectiu és la millora de la qualitat de vida i professió dels nostres joves", ha conclòs el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon