Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant llança cursos de formació per a aprendre robòtica, programació i disseny 3D

El Centre d'Innovació i Emprenedoria del Túria, situat a Vilamarxant, serà el lloc en el qual s'impartisquen els cursos, ja que compta amb la millor aula de robòtica i disseny 3D de la comarca gràcies a la subvenció de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

De fet, l'àrea que dirigeix Víctor Sanchis ha adquirit els millors kits de robòtica, equips informàtics, impressora 3D i material per a muntatges robòtics perquè la població puga gaudir, aprendre o millorar les seues habilitats en estes tecnologies.

A partir del mes de desembre s'impartiran classes grupals, tallers i cursos intensius gratuïts per a totes les persones que s'inscriguen en estes formacions oferides per l'Ajuntament.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat que la intenció és "ajudar als joves de Vilamarxant a decantar-se pels estudis, formació professional o titulacions universitàries enfocades a la robòtica, automatització o programes de capacitats professionals molt valorades actualment i en el futur".

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat que és "un orgull" per al municipi "formar part d'estes iniciatives innovadores que han costat molta faena i esforç aconseguir per als nostres ciutadans". "El nostre objectiu és la millora de la qualitat de vida i professió dels nostres joves", ha conclòs el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon