Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant formarà part del Camí del Sant Calze com a seu dels guardians de la relíquia

Després de la reunió mantinguda entre l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, Ana Mafé, doctora i presidenta de la Comissió Científica Internacional d'Estudis del Sant Greal, i el divulgador Jesús Gimeno a l'Ajuntament durant la jornada de hui, s'ha decidit l'entrada de Vilamarxant com a part del Camí del Sant Calze.

La localitat del Camp de Túria serà una de les seus del "Camí de la Vida", una ruta addicional a la principal de Sant Joan de la Penya i que se sumarà a les que ja existeixen procedents de Còrdova, Balears i Catalunya. Totes elles finalitzen a València, seu del Sant Calze.

L'entrada de Vilamarxant com una de les parades del Camí del Sant Calze és una acció conjunta promoguda per l'Ajuntament, els Cadets del Camí de Sant Calze i l'Associació Cultural del Camí del Sant Greal.

L'àrea de Turisme del Consistori, baix la direcció de l'alcalde Xavier Jorge, ha valorat molt positivament formar part d'un dels camins de pelegrinatge del Sant Calze. De fet, esta circumstància convertirà a Vilamarxant en un reclam turístic, ja que este és un dels camins espanyols més importants de la cristiandat en l'actualitat junt al Camí de Santiago.

El mateix Xavier Jorge ha insistit en la importància d'esta notícia, ja que "Vilamarxant aconseguirà posar en valor i atraure al poble a turistes a través del reclam del riu Túria que es converteix en una ruta de comunicació fonamental en este Camí del Sant Calze".

"L'entrada en el Camí del Sant Calze ens permetrà combinar el turisme natural amb el fervor i la cristiandat, tan arrelada en la nostra població en la qual trobem als Cadets del Camí del Sant Calze, una de les associacions que, a més de formar una banda de cornetes i tambors, dediquen gran part del seu temps a ajudar a les persones més necessitades recollint menjar per a ells", ha agregat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon