Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant comença les obres finals de la coberta del pati del col·legi La Pea

Per este motiu, el tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Hisenda, Héctor Troyano, i la regidora d'Educació, Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Elena Cortell, han visitat els treballs finals que s'estan realitzant en la coberta del pati de jocs.

En concret, s'està treballant per finalitzar la solera de formigó que està situada baix la coberta. Esta infraestructura està construïda amb elements de fusta i metall i, a més, compta amb claraboies que permeten el pas de la llum solar. Cal recordar que este projecte ha comptat amb una inversió de 187.862,07 euros.

"És un espai fonamental per a l'alumnat del Col·legi La Pea que, per fi, després de més de 3 anys esperant, podran disfrutar d'un pati de jocs millorat i amb espais d'ombra suficients", ha assenyalat el regidor d'Urbanisme i Hisenda, Héctor Troyano. 

"Han sigut unes obres que s'han allargat massa en el temps degut a les diferents modificacions del projecte, així com pels imprevistos ocasionats per la pandèmia i la falta de subministraments. Però dins de molt poc temps seran una realitat", ha afegit el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal