Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebra el 25N amb el 'Iceberg de la Igualtat' per a conscienciar sobre la violència de gènere

Una de les principals activitats que es realitzarà els pròxims dies 24 i 25 de novembre serà un "Iceberg de la Igualtat Contra la Violència de Gènere" amb el propòsit d'oferir a la ciutadania una visió més àmplia del que implica esta violència i que, d'esta manera, puguen identificar les seues diferents manifestacions.

A través d'esta acció de sensibilització, el veïnat de Vilamarxant haurà de col·locar en l'iceberg els diferents elements que formen part de la violència que pateixen les dones: des de la violència més explícita, fins a la més implícita, que inclou els micromasclismes o la dependència econòmica, entre altres.

Esta jornada reivindicativa tindrà lloc només uns dies després que l'Ajuntament de Vilamarxant haja sigut condecorat amb el premi de Festes Inclusives i No Sexistes atorgat per l'Institut de les Dones, que depén de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. El reconeixement premia les actuacions que el consistori ha posat en marxa per a fer les seues festes municipals més inclusives i lliures de sexisme. 

«No podem oblidar que encara queda molt per fer, però volem aconseguir que Vilamarxant siga un municipi cada dia més compromés amb la igualtat. Fer de l'espai públic un lloc més amable és un treball de totes les persones, i els ajuntaments som els primers que hem de donar exemple i implicar-nos», ha assenyalat la regidora, Elena Cortell.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon