Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vallanca i la seva VIII Festa de la Poma Esperiega opció turística del cap de setmana en el Racó d'Ademús

Des de hui dissabte 26 s'ha pujat el teló en Vallanca de la VIII Festa de la Poma Esperiega del Racó d'Ademús

Al matí, hui dissabte 26 de novembre, ha donat principi la VIII Festa de la Poma Esperiega en la localitat de Vallanca, Rincón d'Ademús. Una festa que se celebra des de fa una dècada, però que amb la pandèmia va tindre una aturada en 2020 i 2021 per causes sanitàries i que enguany ha tornat amb més força i il·lusió que mai reunint de nou veïns de tota la comarca i turistes arribats de la província i regions pròximes.

La protagonista del cap de setmana serà la poma esperiega, una varietat autòctona del Racó d'Ademús i especial per les seues condicions climàtiques i el seu aspecte cristal·litzat, criada en l'horta dels rius Túria i Bohilgues.

Diferents càrrecs institucionals com el Director General de Presidència de la Generalitat, Francisco Molina, el Diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques Contra la Despoblació, Ramiro Rivera, l'alcaldessa de Vallanca,  Ruth Sánchez o el President de la Mancomunitat de Municipis del Racó d'Ademús, Eduardo Aguilar han volgut ser presents en aquest moment tan important per a la comarca, acompanyats al seu torn d'alcaldes de la resta de pobles i diferents autoritats.

Vallanca serà durant tot el cap de setmana el punt de trobada que reunirà a centenars de persones convertint-se en el reclam turístic del mes de novembre.

Dones d'avui dissabte 26 Vallanca ha pujat el teló de la VIII Festa de la Poma Esperiega del Racó d'Ademús

    









Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal