Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Valencians celebren la reobertura del Gulliver: 'Ara et llances pels tobogans i no t'esgarrapes'


Milers de xiquets i xiquetes, acompanyats de "no tan xiquets", han participat aquest diumenge en la festa infantil 'Celebrem el Gulliver' amb motiu de la remodelació i reobertura del Parc Gulliver al Jardí del Túria.

Els visitants han coincidit a assegurar que el recinte ha quedat "moltíssim millor" o mostrar-se "encantats" amb el resultat. Així, en declaracions TV, una xiqueta ha afirmat: "A mi ara m'agrada més".

Els més veterans han acudit "preparats" i han eixit de casa "amb pantalons llargs per si de cas" per a "evitar cremades", però han celebrat que després de la remodelació "ha millorat": "Està molt bé, ara et tires pels tobogans i ni t'arrapes ni res, esvaren més
".

Des de les 10.00 hores, els participants han pogut gaudir dels huit tallers programats, que s'han realitzat de manera continuada en huit carpes habilitades en l'espai d'esbarjo. A més, s'ha preparat un escenari en el qual s'han alternat espectacles de titelles i una DiscoPeque per als xiquets i xiquetes.

Molts dels visitants han assegurat que venien al parc "de xicotets" o amb els seus fills, que ara ja tenen 20 anys, i no han volgut perdre's "el gran dia del parc". "Calia gaudir-ho; calia ser ací", han insistit.

"Els xiquets tenien un munt de ganes de tornar a gaudir-lo", ha comentat a Europa Press TV una dona, a qui s'ha sumat una altra que ha afirmat: "Feia anys que esperàvem vindre, i com estava tancat no esperàvem que estiguera tan ben restaurat. Estem molt contents".

Després de diversos anys de tancament, nombrosos visitants han hagut de sumar l'espera d'entre una i dues hores de cua, però han assegurat que "se'ls han fet curtes" i amb els animadors "s'han entretingut".

Foto: JORGE GIL/EP

"Repetirem segur"

"Repetirem segur", han manifestat diverses persones que han subratllat les millores del Parc Gulliver: "Hi ha molts més bancs, zones on asseure's, taules on donar-te suport si vols portar una mica de pícnic. S'ha notat la reforma i que han pensat que puguem estar més a gust".

Xicotets i majors han ressaltat que es tracta d'un parc "únic". Així ho ha confirmat una dona, acompanyada del seu fill i el seu marit, que, en declaracions a Europa Press TV, ha expressat: "No soc d'ací, és la primera vegada que venja i és veritat que és super divertit i ens ha agradat un munt. M'ha sorprés perquè està fet per a tothom, jo abans he pujat i m'he tirat pels tobogans".

"És una gran festa per a València"

A la festa de reobertura del Parc Gulliver també ha assistit l'alcalde de València, Joan Ribó, que ha manifestat que és "un gaudi veure a tots els xiquets i xiquetes, i no tan xiquets baixant i pujant pels tobogans". "Hi ha pares que en el seu moment van vindre a aquest parc i hui porten als seus fills, i aquells pares que abans van portar als seus fills, hui porten als seus nets", ha assenyalat.

"És una gran festa per a València", ha assegurat, al mateix temps que ha agregat que la rehabilitació del parc "demostra que el Jardí del Túria evidencia clarament el fet que la ciutat siga Capital Verda Europea".

Per part seua, vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha manifestat que l'objectiu d'aquesta celebració era "fer una festa perquè xiquets i xiquetes pogueren gaudir d'aquesta reobertura i també per a celebrar el 35é aniversari del Jardí del Túria". "El Gulliver és part d'aqueixa identitat del Túria i de la ciutat de valència", ha recalcat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon