Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una subvenció de Diputació permetrà a Loriguilla instal·lar plaques solars a la Casa de la Cultura i al Teatre

L'Ajuntament de Loriguilla ha rebut una subvenció de 18.750 euros, per part de la Diputació de València en el marc del programa REACCIONA, destinada a la instal·lació d'energies renovables en edificis municipals. El Consistori ha decidit que, amb aquesta quantia, col·locarà plaques solars per a l'autoconsum a la Casa de la Cultura i el Teatre Municipal de Loriguilla.

L'alcalde, Carlos Rodado, ha declarat que aquests edificis són «emblemàtics en la nostra població i d'ús pràcticament continu, ja que en ells es realitzen activitats extraescolars, culturals, reunions associatives, classes de l'Escola de Música, festejos, etc». Per aquest motiu, «requerien urgentment d'una intervenció municipal per a disminuir la factura elèctrica que sufraguen tots els veïns i veïnes amb els seus impostos», ha recalcat.

Així doncs, la Casa de la Cultura i el Teatre se sumen a l'Ajuntament, al Pavelló Esportiu i al Centre de Salut, serveis que ja coneixen les bondats de l'ús de l'energia solar.

Amb aquesta acció, l'Ajuntament demostra que, igual que la Diputació de València, continua apostant per les energies renovables i l'ús responsable dels diners públics.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon