Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una brigada d'Emergències Forestals amb cinc persones neteja el barranc de Teulada a Vilamarxant

La brigada d'Emergències Forestals, integrada per cinc persones, ja ha començat a treballar en la neteja del barranc de Teulada al seu pas pel nucli urbà de Vilamarxant.

Héctor Troyano, tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, i Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, van visitar en les últimes hores el barranc per a comprovar l'evolució de les actuacions que s'estan desenvolupant.
La brigada d'Emergències Forestals està formada per cinc persones que s'han incorporat a la plantilla municipal gràcies al programa Emerge que permet incorporar a persones desocupades inscrites en Labora per a netejar i treballar en corporacions locals que compten amb superfície amb alt risc d'incendi forestal.
Així, esta brigada treballarà durant els pròxims cinc mesos en la cura, neteja i manteniment dels espais naturals de Vilamarxant.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon