Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Transició Ecològica emet un informe 'favorable amb condicions' a l'ampliació del Port de València

La Direcció General de Costas, dependent del Ministeri de Transició Ecològica, ha emés l'informe de compatibilitat amb l'estratègia marina relatiu al projecte de construcció del moll de contenidors de l'ampliació nord del Port de València, la conclusió del qual és "favorable amb condicions" a la infraestructura.

Fonts de l'Autoritat Portuària de València (APV) ha confirmat la recepció d'aquest informe, l'últim que quedava arracada per a desbloquejar l'ampliació del port, i ha explicat que el seu equip tècnic està analitzant el document.

L'informe conclou que "a la vista de la documentació i informació disponible, s'observa que els efectes de l'actuació sobre els objectius ambientals de l'estratègia marina llevantí-balear, en principi, no posaran en risc la consecució del bon estat ambiental".

Per això, i "d'acord amb l'Article 7.2 del Reial decret 79/2019", la Direcció de Costas "emet informe de compatibilitat favorable amb condicions", segons han detallat des de la APV.

La terminal de contenidors suposarà una inversió pròxima als 1.400 milions d'euros, al voltant de 400 milions públics i 1.021 milions d'euros privats per part de TIL del Grup MSC.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal