Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni trau a licitació la coberta del Centre Esportiu per a la seua construcció en quatre mesos


La coberta i al fons el futur edifici

visió lateral de la coberta des del  passeig

 La quantia de l'obra  es planteja en 393.887 euros més iva. És a dir 476 mil euros. El termini per a licitar és el 7 de desembre

L'obra consisteix en la instal·lació d'una superfície d'estructura  coberta en les pistes esportives situades en la 'Avenida de Benagéber', entre la residència i el límit amb L'Eliana, on actualment estan les pistes poliesportives. Allí, mitjançant aquesta licitació es pretén cobrir 8 dels 13 pòrtics que definitivament es plantegen per a aquesta coberta.

La coberta serà per tant la primera fase de l'obra completa del poliesportiu que es pretén instal·lar en el mateix lloc i, s'avança la seua construcció perquè serà compatible la divisió en dues fases de l'edifici complet. La primera seria la coberta pel preu que s'indica de 476.000 (iva inclòs)  i, la segona, el termini d'execució de la qual està planificat per a més d'un any. Hauria de realitzar-se amb posterioritat. El preu indicat per a la Fase 2 del poliesportiu - que no es construeix ara- serà de quasi 1.800.000 euros, en el seu cas.

La licitació d'aquesta primera fase pretén per tant construir ja la majoria de la coberta, 8 dels 13 pòrtics previstos en tot l'edifici. Segons defineix la direcció facultativa en aquesta fase, es tracta del següent:

"Consisteix a realitzar el cobriment parcial de les pistes esportives amb l'estructura lleugera, de manera que només s'executen 8 pòrtics dels 13 previstos. En aquesta fase s'inclourien les instal·lacions necessàries per al seu funcionament com són la il·luminació interior, l'evacuació de pluvials i l'equipament de les pistes (pintura, canastres retràctils i marcadors electrònics).

A aquest efecte s'ha comprovat que és viable l'execució per fases del sistema estructural de cobriment, i que es pot realitzar la unió entre totes dues fases sense menyscapte de la seguretat ni del resultat arquitectònic del conjunt.

Aquesta divisió permet optimitzar l'ús de les pistes esportives durant el període entre totes dues fases, permetent la utilització de les pistes núm. 1-4-5-6-7-8 i 9, (la pista 3 serà necessària per a apilaments i accessos durant l'execució)"


Per tant la coberta  es la primera part i la segona sería l'edifici principal en el qual, posteriorment, es construirien diferents àrees d'ús, com a lavabos, vestuaris i zones de dutxes, part administrativa, sala multiusos. Tot això en la primera planta baixa, sent la segona terrasses i una possible cafeteria.

El termini per a aquesta primera fase serà de QUATRE MESOS, a comptar des de l'endemà de la formalització del contracte. Sent la fi del termini per a licitar el pròxim 7 de desembre d'enguany.


Edifici d'entrada del poliesportiu actual


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon