Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia Internacional dels Drets de la Infància

  • L'Acte de Constitució del CMIA serà el 18 de novembre a les 19 hores al saló de plens de l'ajuntament

El pròxim 20 de novembre es commemora el Dia Internacional dels Drets de la Infància, dia en què l'Assemblea General de l'ONU va aprovar el text de la Convenció sobre els Drets del Xiquet, i que és d'obligat compliment per als països que l'han signada.

Per això, l'Ajuntament, a través de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut i el Consell Municipal d'Infància i Adolescència, se suma a aquesta important celebració amb una sèrie d'actes organitzats per a celebrar el dia, amb l'objectiu de donar a conéixer aquestos drets, donar veu i visibilitat a la infància i adolescència, i en particular als xiquets i les xiquetes de Sant Antoni de Benaixeve.

Els actes començaran divendres 18 de novembre a les 18 hores amb un contacontes itinerant anomenat "Els meus drets i jo". El recorregut començarà i acabarà a la Plaça de l'Ajuntament, passant per diversos carrers del nucli urbà del municipi. A aquesta activitat estan convidades persones de totes les edats, especialment d'entre 5 i 12 anys.

A les 19 hores tindrà lloc l'Acte de Constitució del nou Consell Municipal d'Infància i Adolescència (CMIA) de Sant Antoni de Benaixeve 2022-2024, una volta celebrades les Eleccions al Consell el passat 27 d'octubre. Se celebrarà al saló de plens de l'ajuntament, i serà un acte obert a tota la ciutadania de Sant Antoni de Benaixeve, especialment a tota la infància.

El dissabte 19 de novembre, de 10 a 14 hores, s'organitzarà als Jardins de Vivers de València la Fira dels Drets, on estan convidades a assistir totes les famílies i persones que ho desitgen.

El Consell Municipal d'Infància i Adolescència és un òrgan de participació infantil i adolescent que visibilitza xiquetes, xiquets i adolescents com a persones portadores de drets i deures, a més de ciutadans i ciutadanes de ple dret. Aquest nou Consell està format per 21 membres, que es reuniran periòdicament a la Casa de la Joventut juntament amb els dinamitzadors de l'Associació Quera.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon