Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig veu la reforma de la sedició en la línia correcta: 'Cal decidir si volem conviure o seguir en el conflicte'


Assenyala que "cal veure en quines condicions es planteja" la modificació del delicte de malversació

   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat aquest dimarts que la reforma del delicte de sedició és "la línia correcta" perquè "del que es tracta és de decidir si volem conviure o volem romandre en el conflicte i en la confrontació", mentre que sobre el delicte de malversació ha advocat per esperar a veure en quins termes es planeta la seua modificació en el Codi Penal.

    Puig, en declaracions als mitjans, ha recalcat sobre aquest tema que "el camí de la convivència sempre és el diàleg" mentre que "romandre atrinxerat en la confrontació pot servir electoralment però són vots tacats d'indignitat".

   Sobre aquest tema, ha recalcat que aquest reforma "cal emmarcar-la en una situació de retrobament de la convivència i de la relació entre Catalunya i el conjunt d'Espanya" i en aqueix sentit ha recalcat: "Ara estem molt millor del que estàvem en temps de ruptura i fractura".

   Per això, ha apostat "cal avançar en aqueixa direcció" i a més ha destacat que si aquesta reforma "ajuda a europeïtzar aquest delicte" és "la línia correcta".

   Puig ha assenyalat que dins de l'Estat de Dret "hem d'entendre'ns com som, no com a algú li agradaria que fora l'altre" perquè "Espanya és una nació plural, que té diversitat de llengües, de cultures i de maneres d'entendre Espanya". "L'Espanya de les Espanyes és la que dona suport a la diversitat, la pluralitat i que cree en un projecte comú, però per a això tenim que volem com som".

   Per un altre comunicat, respecte a la reforma del delicte de malversació, ha assenyalat que "cal veure en quines condicions es planteja". "Respecte a sedició és un pas en la direcció correcta però respecte a altres reformes del Codi Penal cal veure'l", ha postil·lat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon